Vaš partner za ekskluzivne nekretnine i projekte

Društva Terra Firma d.d. i Terra Mediterranea d.d. osnovana su 2004. i 2005. godine kao prvi investicijski fondovi za nekretnine u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe. Društva su 2009. godine promijenila tvrtku i predmet poslovanja radi zakonskih ograničenja u direktna ulaganja u razvoj projekata, te od tada djeluju kao dionička društva za ulaganje u nekretnine.

Društva Terra Firma i Terra Mediterranea u svojoj ponudi usmjerena su ka ciljanim skupinama klijenata. U skladu sa „Masterplanom“ razvoja turizma Istarske županije, izrađuju projekte luksuzne ugostiteljsko-turističke ponude te projekte društvene namjene, kao što su naselja za starije osobe. Sve nekretnine iz portfelja oba Društva nalaze se na području Istarske županije, koja sa svojim prirodnim resursima, te razvojnim predispozicijama, predstavlja turističku meku u razvoju.

Primjena ovakvog poduzetničkog modela podići će nivo kvalitetnog turizma u Istri, te donijeti konkretne koristi dioničarima društva Terra Firma i Terra Mediterranea.

Izdvajamo:

 
VILLA HRELJIĆI
 
 
VILLA RAKALJ
 
 
VILLA KAVRAN