- VILLA KAVRAN -

Cijena: 190.000 eur + PDV

Tehnički podaci
Površina 727 m2/netto objekt
1.446 m2 zemljište
Naselje / zona Kavran
Grad / općina Marčana
Namjena Kuća za odmor
Vlasništvo T.F.1 Kavran d.o.o./ T.F.
.

BEST OF
Jedinstven projekt na istočnoj obali Istre u naselje Kavran, 20 km od Pule.

Opis
Prodaje se zemljište sa projektnom dokumentacijom za izgradnju luksuzne vile na lokaciji nekadašnje škole. Na samoj lokaciji nalazi se samostojeći objekt sa jednom podzemnom i dvije nadzemne etaže. Nakon rekonstrukcije i nadogradnje mijenja se namjena postojećeg objekta u ugostiteljsko-turističku luksuznu vilu smještajnog kapacitet 12 osoba koje će uživati u prostranim prostorijama, vinskom podrumu, wellnessu, vanjskom bazenu i prekrasnom pogledu na okolicu Kavrana.

Projekt vila KAVRAN odvija se pod okriljem dioničkog društva Terra Firme koja je 100% vlasnik društva T.F.1. Kavran d.o.o. koje je vlasnik nekretnine. Projekt škole Kavran izvanredna je investicijska prilika, na iznimnoj lokaciji, s mogućnošću cjelogodišnjeg poslovanja ekskluzivnog turističkog objekta. U tu je svrhu potrebno prilagoditi materijale izgradnje i odabrati ciljanu skupinu. Cjelokupan projekt svojom lokacijom, veličinom i kapacitetom ističe se kao jedinstvena nekretnina na području Istre i Kvarnera.
Naš je interes pronalaženje novog većinskog vlasnika (100%) društva T.F.1.KAVRAN i njegove sveukupne imovine.
Prodaje se 100% poslovnog udjela društva T.F.1. KAVRAN d.o.o. Imovina društva obuhvaća: zemljište, projektna dokumentacija prema postojećem projektu i plaćena sva davanja za građevinsku dozvolu.
Investitoru će na njegov zahtjev biti ponuđena mogućnost suradnje sa dosadašnjim stručnim suradnicima.

Tehnički opis
Veličina građevinskog zemljišta 1.446 m2
Netto korisna površina objekta 727 m2
Brutto površina objekta 973 m2
Vanjski bazen 68 m2
Visina objekta: podrum, prizemlje, prvi kat, drugi kat
Smještajni kapacitet: max 12 osoba
Broj soba:
6 (6 kupaonica)